3-годишната дъщеричка на 87-годишния Ицко Финци е одрала кожата на младата си майка! Вижте ангелчето (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
3-годишната дъщеричка на 87-годишния Ицко Финци е одрала кожата на младата си майка! Вижте ангелчето (Снимки):
5674
Източник: bgdnes.bg
3-годишната дъщеричка на 87-годишния Ицко Финци е одрала кожата на младата си майка! Вижте ангелчето (Снимки):

Ицко Финци държи рекорда у нас за баща в най-напреднала възраст. За мнозина връзката му с младата му половинка, Лиза Боева , бе скандална, но очевидно семейството е повече от щастливо и се радва на вече 3-годишната си наследничка .

Гордият татко пък се старае да прекарва почти цялото си време със семейството.

Актьорът помага много в грижите за малката Матилда . Щерката на Ицко Финци е одрала кожата на майка си. Тригодишната русокоса кукличка е пълно копие на половинката на филмовия актьор - Лиза Боева. Дъщерята на Ицко има носа на своята майка. Детето е русо, също както и Лиза. Приятели и роднини на двойката са убедени, че малката Матилда е наследила красотата на своята майка.

Матилда Финци

"Лиза и детето са като две капки вода", категорични са от кръга на Финци. Ицко помага много в грижите за малката си наследница. 87-годишният актьор се чувства млад, когато помага в отглеждането на рожбата си. Въпреки че е в напреднала възраст, Финци прави всичко, което се изисква от един татко - отменя половинката си понякога, когато малката се разплаче, храни детето и го развеселява.

Редовно Ицко свири на цигулка или на друг инструмент на малката си наследница. Звукът успокоява Матилда, когато е в лошо настроение. Това признава жената до Финци - Лиза. Режисьорката не спира да изтъква колко грижовен баща е Ицко. "Той е невероятен!", казва Лиза. Матилда вече нарича родителите си "мама" и "тате". Хлапето говори свободно и разбираемо, въпреки че понякога си приказва на "своя" език.

Ицко Финци семейство

Ицко и Лиза се ожениха през 2017 година. Малко по-късно на бял свят се появи първото им дете Матилда. Преди време Финци разкри, че с Лиза опитват да си направят още едно дете. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft