4 вида семена с мощно антиканцерогенно действие - най-добрата естествена терапия:

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
4 вида семена с мощно антиканцерогенно действие - най-добрата естествена терапия:
2482
4 вида семена с мощно антиканцерогенно действие - най-добрата естествена терапия:

Основната цел на естествените алтернативи на антиканцерогенните медикаменти е да се намалят шансовете за развитие на някоя от разновидностите на тази патология; те обаче укрепват имунната система и в някои случаи спомагат за спиране на растежа на злокачествените клетки.

Сред тези опции откриваме 4 вида семена , чиито хранителни свойства дават много положителни резултати в борбата с туморите .

Днес искаме да ви разкажем за 4 специални семена (и ядки), за които е доказано, че притежават изразено противораково действие  и които могат да бъдат използвани като допълваща терапия при химиотерапевтично лечение, ако човек е подложен на такова.

ябълкови семена

1. Семена от ябълка

Семената на ябълката са описани от няколко експерти като едно от най-мощните антиракови природни вещества. Истината е, че мнозина пренебрегват тази информация поради манията за големите компании да крият всяка ефективна естествена терапия.

Научно е доказано, че семената на ябълката са способни да разрушат образуваните ракови клетки на различни типове рак, като например:

  • рак на гърдата
  • рак на дебелото черво
  • рак на белия дроб
  • рак на простатата
  • рак на панкреаса
  • рак на стомаха

Фитохимичните вещества на тези мощни антиракови семена се оказват хиляди пъти по-добри в забавянето на растежа на раковите клетки в сравнение с известното лекарство Adriannicin, използвано в световен мащаб.

гроздови семена

2.

Гроздови семена

Екстрактът от гроздови семки съдържа високи дози биофлавоноиди, антиоксиданти и B2G2 - мощно активно съединение в борбата с рака.

Всички изследвания досега сочат, че B2G2 уврежда средата, в която раковите клетки растат и се размножават, така че този тип клетки умират моментално.

Смята се, че гроздовите семена могат да намалят растежа на злокачествените тумори с 67%.

ленено семе

3. Ленено семе

Лигнаните, присъстващи в ленените семена, ги правят едни от най-мощните семена против рак.

Освен че са много ефективни като фитоестрогени, ленените семена са силно препоръчителни, когато става въпрос за профилактика и борба с рака на гърдата.

Тази мощна природна съставка е в състояние да стимулира апоптозата на туморните клетки и инхибира ангиогенезата, като по този начин предотвратява метастазите.

В допълнение, тези семена съдържат високи нива на алфа-линолова киселина, омега-3-киселина, която е много ефективна в борбата срещу рака и други хронични заболявания.

кайсиеви ядки

4. Кайсиеви ядки

Този вид антиканцерогенни ядки съдържа голямо количество витамин В17 в състава си, който е много ефективен по време на унищожаването на раковите клетки.

Витамин В17 е необходим не само за профилактика на рака, но и за борба с това заболяване.

За да консумирате кайсиеви ядки, просто трябва да счупите черупката с чук и да извадите семето с форма на бадем, което е вътре.

Важно е да се има предвид, че добавките на този продукт, продавани в аптеките, не са толкова ефективни, колкото семената, извлечени от самия плод.

Ако този продукт е твърде горчив, можете да го смесите с малко количество индийско орехче, суров ечемик или нарязан кокос.

Препоръка:

Доказано е, че всички тези семена имат противотуморен ефект, но все още не е доказано, че могат да излекуват рака като такъв. Следователно, тяхната редовна консумация се препоръчва като метод за превенция или като допълнение към лечението на болестта.

Освен това във всички случаи те трябва да се приемат под наблюдението на лекар и в минимални количества, тъй като някои от тях могат да имат отрицателни последици, ако се приемат в прекомерни количества.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft