5 чифта обувки, които жените над 50 трябва да изхвърлят веднага, ако не искат да стават смешни (снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Модни Съвети
5 чифта обувки, които жените над 50 трябва да изхвърлят веднага, ако не искат да стават смешни (снимки)
15546
5 чифта обувки, които жените над 50 трябва да изхвърлят веднага, ако не искат да стават смешни (снимки)

Опитвам се винаги да следвам модните тенденции, но често те стигат до абсурд. Смешно е да гледаш как хората се обличат смешно и нелепо в преследване на модата. Особено ако възрастта диктува свои правила. Стилните младежки тоалети не винаги са подходящи за жени над 50. Виждал съм какви обувки носят жените , а някои абсолютно не им подхождат.

Моята съседка е на 59 години и облечена по последна мода. Винаги добре поддържанна, с лек спретнат грим и безумна любов към обувките. Веднъж се натъкнах на нея в центъра на града и се прибрахме заедно. По пътя тя няколко пъти гледа неодобрително своите връстници. Чудех се каква е причината. И съседка ми каза какви 5 чифта обувки никога няма да носи на нейната възраст .

 

Какви неподходящи обувки носят жените над 50 години

Сандали с ремъци

Като цяло тези сандали изглеждат доста красиви. Но преградата между пръстите постоянно се забива в кожата, докато ходите. Ако жената има проблеми с краката си, този модел само ще добави неудобството. Освен това квадратният пръст визуално прави крака по-широк.

Crocs

Тази година всички, малки и големи, носеха Crocs. Тази обувка първоначално е създадена за ветроходство. Сабото трябве да е удобно и да не се плъзга по мокрия под. Производителите не се притесняват твърде много за дизайна. Въпреки практичността, те обувки определено изглеждат меко казано смешни. Те са добри за дома и градината, но не и за излизане на разходка.

Пухени ботуши и апрески

Апреските също станаха популярни . Те са много по-евтини от кожените и понасят добре пазят в дъждовно време. За жена на възраст те също са подходящи, но по съвет на приятел, трябва да изберете по-сдържани цветове. И е по-добре да оставите ярките нюанси за младите хора.

Дълги ботуши

Модата се движи в кръг и скоро дълги тип чорапи ботуши може да са актуални отново. Много жени продължават да носят тези обувки. Не искам да сменям вкусовете им, но това е най-малкото неудобно. Пръстите са в компресирано положение

Обувки с необичаен ток

На улицата се виждат токчета с всякакви форми и размери . Но такива ексцентрични модели не винаги изглеждат подходящи за дами над 50 г.

Кокетният ток ще направи външния вид по-женствен. И нека тийнейджърите да носят обувки като Лейди Гага.

 

Правилният избор на изображение може визуално да направи една жена няколко години по-млада. Но грешните обувки ще провалят всички усилия. Преди да попаднете на модна вълна, помислете внимателно. Понякога класиката може да бъде най-доброто решение.

Дай твоята оценка:
4 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft