6 знака, че любим човек, който не е между живите, се опитва да се свърже с нас:

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
6 знака, че любим човек, който не е между живите, се опитва да се свърже с нас:
11813
Източник: blitz.bg
6 знака, че любим човек, който не е между живите, се опитва да се свърже с нас:

Връзката между живота и смъртта е предмет на не едно изследване. Да не говорим колко филми са правени на тази тема, които всички ние гледаме с интерес.

Смъртта е естественият край на живота. Това е много трудно и болезнено преживяване за всеки един човек. Този, когото сме изгубили, оставя у нас много спомени, мъка и празнина. Единствената ни утеха е, че смъртта не е краят.

Духовният и материалният свят са разделени от тънка граница и затова често усещаме, че починалите ни близки са близо до нас. 

Много често се случва да сънуваме любим човек, който вече не е сред живите. Според една интересна теория, когато спим, душата ни се пренася в астралния свят, където можем да срещнем призраци.

След като се събудим, съзнанието ни се връща и нощните ни преживявания изглеждат нереални.

Въпреки това си струва да помислим над това, което покойникът е искал да ни каже. Това е най-лесният начин за връзка с живия свят. Ето кои са сигурните знаци, че наш починал близък търси връзка с нас:

Трептяща светлина  

трептяща светлина

Пресичайки границата между световете, душите нарушават енергийната си матрица. Огънят е един вид "детектор", който ни съобщава за това. Така че, ако нещо подобно се случи и в дома ни, трябва да сме сигурни, че мъртвите ни близки се опитват да разговарят с нас.  

Електроуредите се включват сами

Духовете могат да влияят на работата на електронните устройства. Хората, които живеят в обитавани от призраци къщи, могат да разкажат много неща по тази тема.

Техниката се държи така, сякаш живее свой собствен живот. Телевизорите или аудиоустройствата се включват и изключват самостоятелно, компютрите и мобилните телефони спират да работят. Това също може да е знак, че призраците искат да ви кажат нещо. 

Часовниците спират 

Друг знак, че близките ни, които вече не са между живите, искат да се свържат с нас, е спирането на часовника. Тук няма никакво значение дали той е кварцов, или електронен. Обикновено спират в часа, когато нашият любим човек е напуснал този свят.

Понякога се случва, че часовникът, който досега е работил безотказно, спира в момента, в който и сърцето спира да бие, и повече никога не започва да работи. Също така се случва да видим на циферблата датата на смъртта на любимия си близък или пък други цифри, свързани с нея.

Физически усещате нечие присъствие

Най-често това се проявява като рязък спад на температурата или втрисане. Въздухът може да стане тежък и сякаш неподвижен. Това плаши някои хора, но не се страхувайте от това. Следващия път, когато това се случи, приемете го и не се опитвайте да го избегнете.

Познати миризми

позната миризма

Понякога можете буквално да помиришете познатата миризма, която свързвате с починал любим човек. Това също е един от начините за привличане на вниманието ви. 

Мистериозни телефонни обаждания

Хората често съобщават за мистериозни телефонни обаждания от неизвестни или прекъснати номера, след като любим човек си е отишъл от този свят. Когато вдигнете телефона, вероятно ще чуете шум от статично електричество или дори тишина. Това е знак от любимия човек. Телефоните са електрически уреди, с които починалият лесно може да манипулира, а звънът говори за важно послание към вас. Малко вероятно е да пренебрегнете телефонното обаждане, което означава, че ще забележите опита за връзка с вас. Разбира се, не можете да влезете в диалог, но ще знаете, че вашият любим ви помни.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft