6-месечно мъниче с порок на сърцето и белите дробове пребори коронавируса! Ето как изглежда днес (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
6-месечно мъниче с порок на сърцето и белите дробове пребори коронавируса! Ето как изглежда днес (Снимки):
2155
6-месечно мъниче с порок на сърцето и белите дробове пребори коронавируса! Ето как изглежда днес (Снимки):

Сега COVID-19 измести всички други заболявания на второ място. Но всеки здравословен проблем може да се влоши вследствие на новия коронавирус. Това се случи с 6-месечното бебе, за което искаме да ви разкажем.

бебе коронавирус

Ема и Уейн Бейтс дълго време не могат да имат деца. Отнема им 10 години. През цялото това време те се подлагат на прегледи, консултират се с различни лекари, преминават няколко курса на лечение на безплодие, което в крайна сметка дава положителен резултат. Ема забременява и след определеното време се ражда така дългоочакваната им дъщеря Ерин.

бебче коронавирус

Но изпитанията за семейството не свършват дотук. При бебето е открита патология - много рядък вид сърдечно заболяване. Момичето се нуждае от операция на сърцето, тъй като такъв порок е много опасен. За толкова сложна операция обаче Ерин трябва да укрепне, затова лекарите решават да изчакат, докато навърши шест месеца.

бебенце с маска

През април тази година бебето става на 6 месеца и ляге на операционната маса. Всичко минава добре, но след операцията у Ерин откриват и проблем с белите дробове. Тя трябва да бъде свързана към апарат за обдишване. В началото детето сякаш се възстановява, но няколко дни по-късно Ерин развива подозрителни симптоми. Лекарите, които вече имат опит в това отношение, предполагат, че симптомите се дължат на коронавируса. Никой не разбира как това може да се е случило в болницата, но проведените тестове дават положителен резултат.

бебе заразено с Ковид

Родителите са много притеснени за дъщеря си. Слабото тяло на момиченцето обаче успява да се справи с COVID-19. В продължение на 3 седмици Ерин се бори с болестта и сега бавно се възстановява.

баща с новородено

бебче в кошарка

бебе в легълце

Лекарите правят втори тест и той показва отрицателен резултат. Сега всички чакат втория отрицателен тест, който може да даде възможност на бебето да се прибере у дома с родителите си.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft