7-те топ прически тази пролет, които няма как да не ви харесат (снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
7-те топ прически тази пролет, които няма как да не ви харесат (снимки)
5251
7-те топ прически тази пролет, които няма как да не ви харесат (снимки)

Желаейки да подобрят външния си вид, жените често отделят много време и усилия. Но, за да направите първата стъпка към промяната, просто променяме прическата . Как да се ориентирате в цялото това разнообразие от опции за прически и да изберете коя е най-подходяща за вас?

Изданието ни направи селекция от 7-те най-стилни прически на 2020 г., за да улесни търсенето ви в перфектната нова прическа!

 

ОПЦИИ ЗА ПРИЧЕСКА

Когато избирате прическа, на първо място, вземете предвид вашите собствени характеристики и форма на лицето, тип коса, начин на живот и професия. Всъщност трябва да признаете, че ярко късата прическа не винаги е подходяща за офиса. Квадратът например може да направи кръгло лице още по-изразително.

Вземете под внимание всички фактори и бързо изберете най-успешната си опция за прическа от нашия моден списък .

 

Паница

Независимо дали имате гъста коса или не, таази прическа ще изглежда страхотно. Подходящ за собственици на квадратна форма, тъй като прическа покрива челото, тя умело скрива ъглите и ги омекотява. Закръглената дама  визуално става с удължено и по- слабо лице. Вярно е, че не всеки специалист знае техниката за извършване на тази прическа, защото това изисква специално умение.

Гарсон

Друг ултра стилен вариант. Много известни личности дадоха предпочитание на тази прическа. Не е изненадващо, защото ви позволява коренно да промените изображението си и винаги да бъдете различни. Гарсон изглежда страхотно с всеки цвят на косата и форма на бретон

каре

Въпреки появата на много нови прически през 2020 г. , класическият квадрат оставя на челните позиции. Карето на средната дължина на косата е върхът на модата. В допълнение, в този случай е доста универсален, защото можете да го носите по различни начини, променяйки пътя, правейки косата вълнообразна или дори събрана с малка шнола

Пикси

Екстравагантната прическа пикси е решението за ярки и модерни дами. Тя перфектно подчертава устните, очите и скулите, което ги прави по-изразителни. За да направите външния вид по-нежен и лек, изберете къс пикси.

Боб

Популярността на тези прически не намалява с годините. Свежите подходи за създаване на боб позволяват да ги гледате по напълно нов начин. Можете стилно да се впишете в такава прическа вълнообразно, с бръснене, необичаен цвят или бретон.

Къс вариант на паница

Тази прическа от миналото се появи в нови необичайни вариации. Тя често се бърка с традиционната прическа, но опитно око вижда много разлики. В класическата версия на прическата, бретонът се нарязва на полукръг, докато в прическата страницата е идеално равномерен. Също така, косата отзад е малко по-дълга, отколкото отстрани, а дължината на косата в една линия.

В кратка версия тази прическа изглежда невероятно на дама от всяка възраст. Освен това страницата дава възможност за моделиране на раздяла и бретон веднага щом душата пожелае.

асиметрия

Асиметрията на косата е един от най-важните елементи на прическите за фризьорство през идната пролет. Асиметрията е приложима при прически с всяка дължина на косата. С нея винаги можете да изглеждате уникално и ярко.

Използвайте този списък, когато избирате нова прическа, която ще ви направи още по-интересни и привлекателни. И помнете: независимо на колко години сте , промените вътре започват с промени във външния вид. Вечна пролет в сърцето и късмет!

Дай твоята оценка:
5 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft