8-годишният син на Милен Цветков трогна до сълзи мрежата с това признание (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
8-годишният син на Милен Цветков трогна до сълзи мрежата с това признание (Снимки):
1620
Източник: marica.bg
8-годишният син на Милен Цветков трогна до сълзи мрежата с това признание (Снимки):

Нелепият инцидент, случил се навръх Великден пред столичния мол "Парадайс" отне живота на Милен Цветков по зверски начин и остави двете му деца сираци. Осемгодишният Боян и 24-годишната Калина загубиха най-ценното за едно дете - любящият баща.

Но както често се случва, дори и след смъртта духът на любимите хора продължава да живее в нас и да ни вдъхновява в живота.

Тези дни осемгодишният Боян трогна до сълзи социалните мрежи, като разкри, че вече знае какъв ще стане като порасне .

Милен Цветков с Боян

Снимка: ПИК

Журналист, като баща си! Това се разбира от пост на Ивета, втората жена на трагично загиналия журналист. На снимката малкият Боян е под огромен портрет на татко си с надпис "... задава точните въпроси", а заглавието е повече от красноречиво, изписано с главни букви и допълнено от сърце - "ПРОДЪЛЖЕНИЕТО". Въпреки, че бяха разделени от три години, Милен и Ивета споделяха почти поравно грижите за детето си. През по-голяма част от времето Боян живееше с майка си, а Милен се грижеше за него през уикендите и ваканциите.

След ужасната катастрофа на 19 април обаче Боян остана изцяло на грижите на Ивета. Ден по-късно започна кампания "За децата на Милен". Вълната от съпричастност заля цяла България и само за 24 часа даренията надхвърлиха 100 000 лева. Към момента в сметката има 124 хиляди лева, а кампанията продължава до 19 юни. 

синът на Милен Цветков

Ще бъде учреден попечителски фонд, който ще управлява разходването на сумата. Ивета ще има право да участва в специалния съвет, който ще се грижи за парите. Средствата ще бъдат разходвани за нуждите по отглеждането, грижата и образованието на децата на Милен Цветков. Тъй като дъщеря му Калина вече е на 24, ще взема решенията за подкрепата към нея, воден от отговорността към Милен и реалните й нужди. 

Милен Цветков с Катерина

Ивета е благодарна на всички, които откликнаха и продължават да го правят. Тя със сигурност ще вложи част от даренията в образованието на Боян, който нищо чудно да наследи баща си на екран. Според близки до семейството на Ивета, има всички данни това да се случи, тъй като малкият има същия директен и пиперлив език като известни си татко. 

Все още не е ясно кога всички приятели на Милен Цветков ще успеят да почетат паметта му, но се очаква това да се случи веднага след окончателното отпадане на противоепидемичните мерки, пише Галерия.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft