9 признака, че до вас седи истински мъж, а не мухльо

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
9 признака, че до вас седи истински мъж, а не мухльо
7554
9 признака, че до вас седи истински мъж, а не мухльо

Понякога съвременните момичета вярват, че рицарството съществува само в книги или филми. Но искаме да ви уверим, че всъщност не е така. Все още има истински господа в нашия свят, макар и рядко да се срещат

Ние не се съмняваме, че в днешно време сред мъжете има истински герои, които карат сърцата на момичетата да бият по-бързо. Ето 9 ежедневни жеста, които превръщат мъжа в очарователен принц.

 

1. Отваря  вратата

Човек, който не е мързелив да излезе от колата и да отвори вратата на дамата си, със сигурност е внимателен и добре възпитан. За него е много важно да знае, че дамата му се чувства в безопасност и комфорт. Всяко момиче ще оцени този жест, който в началото може да изглежда незначителен.

 

2.

Запазва последната хапка храна за вас

Всеки знае, че пътят към сърцето на мъжа е през стомаха му. Колкото и банално да звучи това, вярно е. Ако мъжът запази последната хапка от храненето си за жена, това означава, че се грижи за нея и я обича искрено. Повярвайте ни, всъщност е голям жест

 

3. Прекарва много време със семейството ви

Ако един мъж искрено се интересува от вашите бебешки снимки, забавни истории за вашите братя и сестри и той реши да прекарва време с родителите ви, вместо да ходи на футбол с колегите си през уикенда, можете да сте сигурни, че той е „този“. Дори малките жестове към семейството ви показват, че той ви обича и цени вас и всички ваши близки хора, защото семейството е най-важното за всеки.

 

4. Представяме ви всички

Истинският джентълмен със сигурност знае, че ако не представи дамата си, когато срещне приятел на улицата и реши да разговаря с него, горкото момиче ще се почувства нежелано. Внимателният мъж няма да позволи подобна ситуация да се случи, тъй като се грижи за дамата си и трябва да знае и да се чувства комфортно.

 

5. Раздаване на подаръци без причина

Днешните принцове не се нуждаят от специален повод, за да изпратят цветя на дамите си или да им подарят подарък. Просто онзи случаен ден, когато, връщайки се от работа, той забелязва прекрасен букет на витрина, спомня си за приятелката си, майка си или близък приятел и решава да го купи, само защото това ще накара любимия му човек да се усмихне.

 

6. Винаги ви защитава

Това е още един малък жест, който не всяко момиче ще забележи. Съвсем очевидно е, че избирайки да ходи от външната страна на тротоара, мъжът е решен да защити дамата си от всякакви неочаквани ситуации и сериозни последици. Без никакви съмнения това е жест на истински господин!

 

 

7. Целуване по челото

Ако един мъж изразява чувствата си към любимата си, като нежно целува челото й, това означава, че той е много привързан към нея. А тя от своя страна е невероятно щастлива да почувства любовта и грижите му.

 

8. Зареждане на резервоара

Това е приятна изненада, която показва, че вашият мъж е истинският джентълмен, за който всяка жена мечтае. Правейки това, мъж се опитва да покаже на приятелката си колко се грижи за нея, без да очаква нищо в замяна.

 

9. Винаги ви помага да облечете палтото си

Разбира се, жената може сама да облече палтото си, но това не е въпрос на способности. Добре възпитаният мъж винаги държи палтото ви вместо вас или ви дава своето, когато е студено.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft