Рецепти за агнешко за Великден и Гергьовден

вход през zajenata.bg
70251
Агнешко месо с тиквички

Агнешко месо с тиквички

600 г агнешко месо
600 г тиквички
2 малки глави лук
2 лъжици зехтин
2 скилидки чесън
200 г домати
магданоз
черен пипер
сол

 Нарязваме агнешкото месо на малки парченца. Изпържваме ситно нарязания лук в зехтина, прибавяме месото и изпържваме до пожълтяване. Слагаме нарязаните на четвъртинки домати, счукания чесън, нарязания магданоз, черен пипер, сол и задушаване под похлупак почти до омекване. Прибавяме обелените тиквички (малките цели, а големите разрязани на половинки) и дозадушаваме.

1 2 3
4
5 6 7 8
Великден
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft