17 Април 2013
                
                71405
            
                                                                        Агнешко бутче със зеленчуци
                                                                                                Лесно агнешко с чесън
                                                                                                Печено агнешко със зеле
                                                                                                
                            Вкусно задушено агнешко 
                                                                                                Агнешко месо с тиквички
                                                                                                Агнешки шерденчета пълнени
                                                                                                Агнешки кебап лесна рецепта
                                                                                                Капама с агнешко рецепта
                                                            
                Вкусно задушено агнешко
	600 г  месо от агнешки бут 
	40 г масло
	1 люта чушка
	1/2 скилидка чесън
	100 г бяло вино
	розмарин
	магданоз
	черен пипер
	сол
Изпържваме осоленото и поръсено с черен пипер месо в 20 г масло, прибавяме розмарин, наливаме малко вода и задушаваме под похлупак до омекване в слаба фурна. При задушаването заливаме месото със соса и доливаме по малко вода. Изпържваме в масло ситно нарязаните люта чушка чесън и магданоз, заливаме със сос от печеното месо и виното, задушаваме 10 минути. Отстраняваме розмарина, заливаме нарязаното на порции месо със соса и поднасяме.
Великден
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







