Лесни пролетни ястия

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Агнешко печено магданозлия
104501

Агнешко печено магданозлия

1 кг агнешко месо от плешката или бутчето
сол
червен пипер
2 връзки пресен лук
3 връзки магданоз
3 с. л. олио

• Измива се месото и се слага да се полусвари с малко вода.
• Като възври, се посолява.
• След като поомекне, се изважда, слага се в тавичка, поръсва се с червен пипер и се прибавят ситно нарязаните лук и магданоз.
• Залива се с бульона от месото, опитва се на сол, полива се олио.
• Агнешко печено магданозлия се пече в умерена фурна (180 С), докато месото се зачерви, а сосът се сгъсти до каша. 

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft