Какво да сготвим набързо с пиле

вход през zajenata.bg
409963
Бирено пиле

Бирено пиле

1 бр. пиле (около 700 г)
125 г масло или маргарин
250 мл бира
черен пипер
червен пипер
сол

Начин на приготвяне:

Измитото пиле се нарязва на порции, поръсва се със сол, черен и червен пипер и се нарежда в тавичка. Върху него се слагат парченца масло и се залива с бирата. Пече се в гореща фурна до зачервяване.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft