Какво да сготвим набързо с пиле

вход през zajenata.bg
409826

Пиле с ориз по испански

50 г олио
1 кг пилешки гърди
1 глава лук
1 бр. червена чушка
1 бр. зелена чушка
2-3 скилидки чесън
1 ч.ч. ориз
2 бр. нарязани на дребно домати
300 г гъби
2 бр. моркови
1/3 ч.ч. царевица
2 с.л. нарязан магданоз
къри, черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Задушава се пилешкото месо , лука, чушките, доматите, морковите, гъбите и чесъна. Долива се около 3 ч.ч. гореща вода и се оставя да ври до готовност на пилето. Запържва се оризът и се слага в тавичка. Добавя се пилешкото месо и бульона със зеленчуците. Добавят се подправките според вкуса. Пече се до готовност. Съотношението между ориза и бульона е 1:3.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft