Какво да сготвя набързо за цяла седмица

вход през zajenata.bg
2760268

Бърза манджа рецепта

2 с. л. зехтин
1 червена чушка
2 картофа
1 малка глава червен лук
1 морков
125 мл (1/2 ч. ч.) сухо бяло вино
2 ч. л. сух риган

сол
смлян черен пипер
• Зеленчуците се почистват и измиват.
• Чушката и морковът се нарязват на ивички, а картофите на тънки резени.
• Лукът се нарязва на четвъртинки, след което се разделя на люспи.
• Зехтинът се сгорещява в голям тиган.
• Прибавят се всички зеленчуци наведнъж.
• Овкусяват се със сол и черен пипер на вкус.
• Зеленчуците се пържат 15 минути на силен огън, като се разбъркват често.
• Сипва се виното и ястието се готви, докато се изпари виното.
• Огънят се намалява на среден, а зеленчуците се поръсват с риган.
• Готвят се още 5 минути или до готовност на картофите.
• Тиганът се сваля от котлона и зеленчуците се разпределят в 2 чинии и се поднасят.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft