Вкусни и лесни рецепти с патладжани

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Бързи запържени патладжани
105083

Бързи запържени патладжани

2 бр. патладжани
сол
брашно за овалване
мазнина за пържене
2-3 скилидки счукан чесън
2-3 с.л. оцет

Патладжаните се измиват , почистват и нарязват на кръгчета с дебелина около 3-4 мм. Осоляват се добре и се оставят за 30 минути да си пуснат горчивата кафява вода. После се изплакват от нея, овалват се в брашно и се изпържват в сгорещена мазнина от двете страни до златисто. Чесъна се смесва с оцета и 2-3 с.л. вода. Получения дресинг се полива на тънка струйка върху патладжаните.

1
2
3 4 5 6 7 8 9
Ястия с тиквички
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft