31 Март 2012
                
                471288
            
                                                                        Багета в хлебопекарна
                                                                                                Пълнозърнест хляб с коприва
                                                                                                Млечен хляб в хлебопекарна
                                                                                                
                            Бял хляб с яйце за хлебопекарна
                                                                                                Типов хляб с орехи и чесън в хлебопекарна
                                                                                                Хляб с маслини и чушки от машина за хляб
                                                                                                Тостерен хляб в машина за хляб
                                                                                                Доматен хляб в хлебопекарна
                                                            
                Бял хляб с яйце за хлебопекарна
	* 1 бр. яйце   1 бр. жълтък
	* 500 г брашно
	* 2 ч.л. захар
	* 1 и 1/2 ч.л. сол
	* 2 с.л. масло
	* 1 ч.л. суха мая
Поставете яйцето в мерителната чашка и добавете количество вода толкова, че да се получи 300 мл. Хляба се приготвя както си е по спецификацията на машината, като се използва основна програма със средно опечена коричка. Получава се 750 г хляб.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            







