31 Март 2012
                
                471288
            
                                                                        Багета в хлебопекарна
                                                                                                Пълнозърнест хляб с коприва
                                                                                                
                            Млечен хляб в хлебопекарна
                                                                                                Бял хляб с яйце за хлебопекарна
                                                                                                Типов хляб с орехи и чесън в хлебопекарна
                                                                                                Хляб с маслини и чушки от машина за хляб
                                                                                                Тостерен хляб в машина за хляб
                                                                                                Доматен хляб в хлебопекарна
                                                            
                Млечен хляб в хлебопекарна
	* 600 г брашно с набухвател
	* 1 бр. яйце
	* 340 мл прясно мляко
	* 2 ч.л. суха мая
	* 1 ч.л. сол
	* 1 ч.л. мед
В кошничката на хлебопекарната се поставят първо разбитото яйце и млякото, Прибавят се солта и меда. Изсипва се брашното с маята. Включва се на програма Basic, градуси силно. След 3 часа хлябът се изважда, покрива се с кърпа и изстива върху решетка.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            







