Ястия от турската кухня

вход през zajenata.bg
455257

Бяло сладко

    * 400 г глюкоза
    * 600 г пудра захар
    * 3 бр. белтъци
    * 3 бр. ванилия

Глюкозата и захарта се разбъркват и поставят на слаб огън. От момента на завирането ври точно 7 минути. Свалят се от огъня и се бъркат докато леко се охлади. Белтъците с ванилията се разбиват на сняг с 2-3 с.л. захар и внимателно прибавят към сладкото. Налива се в бурканчета, затварят се и се обръщат с капачките надолу. След като изстине се прибират на хладно. Консумира се с ледено студена вода, като лъжицата със сладкото е потопена в нея.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft