Вкусна и лесна идейка: пудинг от стар хляб
    
    
     
                
            
                15 Ноември 2015
            
            
            8723
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Един чудесен начин как да използвате останалия ви хляб. 
Парчетата хляб се намазват с маслото и сладкото, нарязват се на четвъртини или на по-малки парченца. В купа се поставят яйцата, захарта, ванилията и се разбиват за малко, след това се добавя по малко от затопленото мляко. Щом приключите с подготовката, тавичката се намазва с масло, вътре се поставя хлябът, поръсва се със стафидите и се залива със сместа от мляко и яйца.Така приготвеният пудинг се поставя да се пече във фурната на 180 градуса за 20-25 минути.


Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








