6 Февруари 2013
                
                458043
            
                                                                        
                            Вратни пържоли запържени
                                                                                                Вратни пържоли на фурна
                                                                                                Свински врат с кост на фурна
                                                                                                Запечен свински врат с картофи
                                                                                                Шпикован свински врат на фурна
                                                                                                Свински врат с картофи на фурна
                                                                                                Свински врат със соев сос и водка
                                                                                                Свински врат пълнен
                                                            
                Вратни пържоли запържени
	0.500 кг. свиски  врат без кост 
	1 глава чесън
	1 глава лук
	мащерка,черен пипер,червен пипер,сух копър,чубрица,сол,олио
	2 с.л.бира/вино
	Приготвяте марината от всички подправки, заедно с виното или бирата по ваш избор.
	Нарязвате пържолите, начуквате ги и ги потапяте за 30-40 минути в маринатата.
	В силно сгорещен тефлонов тиган слагате и запържвате една по една. Накрая в същия тиган с малко мазнина запържвате нарязания лук и чесън до позлатяване и ги сервирате върху месото.
	Гарнитура - задушени зеленчуци
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            







