Свински врат рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свински врат с картофи на фурна
455582

Свински врат с картофи на фурна

свинско месо - 1, 5 кг свински врат , цяло парче

чесън - 1 глава
сол
червен пирер
черен пипер
горчица
сушена салвия
моркови - 1 брой, по желание
картофи - 5 броя
олио - 7 - 8 с.л.
вино - 1 ч.ч.

Почистете свинското и го шпиковайте със скилидки чесън, като добре го осолите и поръсите с черен пипер.

Натрийте го добре и с останалите подправки, като леко го и намазните. Сложете го в съд с капак да престои в хладилник за 1 денонощие.

След това се премества в намазнена тава, долива се една чаша вино и се слага да се пече под фолио за около 1 час на 200 градуса.

След това го полейте със соса от тавата. Добавете почистените и нарязани по-едро морков и картофи.

Може да добавите и лук по желание. Покрийте отново с фолиото и сложете да се пече още 1 час.

Махнете накрая фолиото и полейте пак със сос. Запечете за още 10-ина минути, за да хване отгоре коричка.
 

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft