Свински врат рецепти

вход през zajenata.bg
455580

Свински врат пълнен

свински врат - 2 кг

сол
черен пипер
вино - 1 - 2 с.л.
чесън - 4 - 5 скилидки
гъби - 300 г
лук - 1 малка глава
бекон - 150 г
магданоз - няколко клонки
олио - 60 мл

Парчето свински врат разрежете с остър нож на тънък лист, който се разгръща от цялото парче. Поръсете местото отвсякъде със сол и черен пипер, скълцан чесън и го намажете с вино.

Докато месото престоява, запържете скълцаните ситно бекон, лук и гъби. Щом се запържат, ги овкусете с подправки.

Разпределете по дължината на месото плънката и завйте на руло, което трябва да завържете с конец.

Загрейте олиото и запържете месото от всички страни, колкото да се запечата, за да остане сочно по време на печене.

Изпечете пълнения свински врат в подмазнена тава до готовност. Поднесете го с гарнитура по избор. 

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft