6 Ноември 2012
                
                48808
            
                                                                        Ден 1 Диета с грах
                                                                                                Ден 2 Диета с грах
                                                                                                
                            Ден 3 Диета с грах
                                                                                                Ден 4 Диета с грах
                                                                                                Ден 5 Диета с грах
                                                                                                Ден 6 Диета с грах
                                                                                                Ден 7 Диета с грах
                                                                                                Какво друго можете да включите в диетата си
                                                            
                Ден 3 Диета с грах
	Грахова супа
	За 2 порции: 1 стрък праз, 10 г масло или маргарин, 300 г зелен грах, 500 мл бульон, 2 супени лъжици заквасена сметана, сол, смлян черен пипер, босилек.
	Празът се нарязва на пръстени, запържва се с маслото в тенджера с дебели стени. Добавят се 200 г зелен грах, залива се с бульона и се вари в продължение на 10 минути.
	Добавят се сметаната и останалия грах. Супа да се затопля отново, добавя се сол и черен пипер, изсипва се в чиния и се поръсва с босилек.
Още от "Съвети отслабване"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







