Полезните свойства на мушмулата

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
За какво се използват мушмулите в кулинарията
63698

За какво се използват мушмулите в кулинарията

Най-добре е да хапвате мушмули в прясно и омекнало състояние. Но освен това тези мъхести есенни плодове са популярни у нас за приготвянето на мармалади, конфитюри, сладка, пестили, компоти сокове. Често се употребяват и в плодови торти и сладкиши. Интересно е да се знае, че от семената се приготвя заместител на кафето. Ако разполагате с по-големи количества мушмули може да ги изсушите на слънце или пък да ги консервирате. 

1 2 3 4 5
6
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft