Полезните свойства на мушмулата

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как да си направим мармалад от мушмули
63696

Как да си направим мармалад от мушмули

мушмули - 3 кг омекнали

захар - 1 кг

карамфил – няколко зрънца

канела – 1 пръчка

Начин на приготвяне:

Сварете почистените плодове в малко вода, което ще ги направи още по-меки и ги претрийте през сито или гевгир. Изхвърлете семената и кожичките, а кашата сложете да се вари заедно с карамфила и канелата за около 5 минути. Добавете захарта и бъркайте, докато се сгъсти. Отстранете канелата и разсипете мармалада от мушмули в затоплени бурканчета, които се затварят веднага.

1 2 3 4
5
6
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft