Първо ги заливам с мляко, а после потапям в яйце - става като в ресторанта! Крехко, сочно и евтинко:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Първо ги заливам с мляко, а после потапям в яйце - става като в ресторанта! Крехко, сочно и евтинко:
Първо ги заливам с мляко, а после потапям в яйце - става като в ресторанта! Крехко, сочно и евтинко:
7066
Първо ги заливам с мляко, а после потапям в яйце - става като в ресторанта! Крехко, сочно и евтинко:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Има много начини за приготвяне на пилешко месо и днес имаме чудесна рецепта, с която ще направите не само пилешките бутчета , но и другите части на пилето меки и сочни. Ето рецептата за тази крехки пилешки бутчета в мляко :

Крехки пилешки бутчета в мляко

Продукти:

1 кг пилешки бутчета

200 мл прясно мляко

200 мл вода

2 яйца

1 супена лъжица обикновено брашно

сол

черен пипер

лют пипер

Приготвяне:

Измийте добре пилешките бутчета и подсушете с хартиени кърпи.

Вземете по-дълбок тиган и поставете вътре бутчетата.

Добавете мляко и вода.

бутчета с мляко

Подправете със сол и черен пипер.

Задушете покритите така бутчета на слаб огън за около 20 минути.

Смесете брашното със сол, черен пипер и лют пипер.

овквусено брашно

Разбийте яйцата с вилица.

счупено яйце

След 20 минути извадете бутчетата от съда.

Потопете ги първо в разбити яйца, след това в брашното.

Изпържете ги в сгорещено олио до златисто.

панирани бутчета

Поднесете с гарнитура и сос по желание.

крехки бутчета

По този начин можете да приготвите различни части от пилето и да гарантирате, че месото ще остане сочно и нежно.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft