Рецепти с картофи с гъби

вход през zajenata.bg
366922

Запечени картофи с гъби

5-6 бр. едри картофи
250 г гъби печурки
2 с.л. олио
3 бр. яйца
1 ч.ч. кисело мляко
сол
масло

Гъбите се нарязват на дребно, посоляват се и се задушават в мазнината. Картофите се сваряват, обелват и се нарязват на колелца. Разбиват се жълтъците заедно с киселото мляко. Белтъците се разбиват на сняг и се прибавят към жълтъците и млякото. Слагат се гъбите и картофите. Внимателно се разбърква и се изсипва в намазана с масло тавичка. Пече се на силна фурна докато ястието се зачерви. Поднася се със зелена салата.

1
2
3 4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft