Рецепти за вкусни пролетни ястия

вход през zajenata.bg
90014
Зелена салата с яйца

Зелена салата с яйца

марули, 2-3 бр.
пресен кромид лук, 100 г (1 връзка)
яйца, 3 бр.
растително масло, 50 мл (1/4 чаена чаша)
сол и оцет, на вкус.

Начин на приготвяне:

Яйцата се сваряват твърди, охлаждат се, обелват се и се нарязват на резенчета, които се посоляват. Марулите и лукът се почистват, измиват се и се нарязват на ситно, след което се посоляват, разбъркват се и се поставят в салатени чинии. Върху тях се нареждат резенчетата от яйцата. Така подредената салата се залива с растителното масло и оцета. 

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft