Рецепти за вкусни пролетни ястия

вход през zajenata.bg
90040
Свежа салата с кълнове

Свежа салата с кълнове

2 марули
1 краставица
2 домата
1 яйце
200 г зелени чушки
6 зелени маслини
соеви кълнове
крутони
зехтин
оцет
сол

Приготвяне:
Марулята се измива и се накъсва на едро. Подрежда се на дъното на подходяща салатиера. Краставиците и зелените чушки се режат на колела. Доматите на четвъртинки. Слагат се върху марулята и отгоре се настъргва свареното яйце. Поръсва се със соевите кълнове и крутоните. Овкусява се със зехтина, оцета и солта. 

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft