Рецепти за вкусни пролетни ястия

вход през zajenata.bg
90042

Супа от лапад

Продукти:
500-800 г лапад
1/2 ч. ч. ориз
1 връзка зелен лук
5-6 суп. лъжици олио
2 яйца
3-4 суп. лъжици брашно
3-4 суп. лъжици доматено пюре
червен пипер, сол

Приготвяне:
В сгорещеното масло се запържват едновременно ситно нарязаните лук и лапад, доматеното пюре, брашното. След като се позапържат, добавят се около 3 чаени чаши вода и червеният пипер, солта. Вари се около 20 минути, след което се прибавя оризът, още една чаша вода и се вари още около 3-5 минути. Изключва се котлонът и се добавят разбитите яйца.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11 12 13
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft