Зеленолистните зеленчуци-здраве и тонус за пролетта

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Зеленият лук е много полезен
15668

Зеленият лук е много полезен

Благодарение на съдържанието на витамини В, С, Е, йод, органични киселини и минерални соли зеленият лук укрепва имунната система, подпомага намаляването на кръвната захар и холестерола, нормализира кръвното налягане. А ароматът му стимулира апетита и прави всяко ястие неповторимо.
Не трябва да забравяте, че хранителната стойност на зелените зеленчуци и подправки преди всичко зависи от тяхната свежест. Според специалистите, нарязани те губят около 70% от витамините си 

1
2 3 4
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft