Пилешки бутчета рецепти

вход през zajenata.bg
287393

Златни пилешки бутчета

2 пилешки бутчета
6 скилидки чесън
6 с.л. мед
5 с.л. коняк
1/2 връзка магданоз
2 с.л. подправка за пиле

Начин на приготвяне:
С остър нож по повърхността на пилешките бутчета се правят резени, в които се слагат нарязаните скилидки чесън. В купа се смесват медът, конякът и подправката за пиле. Пилешките бутчета се мариноват с получената смес за около 30 минути. Маринованите бутчета се запичат 40 минути в предварително сгорещена фурна. При сервирането се поръсват със ситно нарязания магданоз.

1
2
3 4 5 6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft