Пилешки бутчета рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки бутчета на фурна
287405

Пилешки бутчета на фурна


Необходими продукти:
4 пилешки бутчета
1 кубче зеленчуков бульон
80 г. кашкавал
80 г. топено сирене
30 г. масло
черен пипер
сол

Начин на приготвяне:
Пилешките бутчета се сваряват в подсолена вода и кубчето бульон. Обезкостяват се и ги слагаме в тавичка с 1 к.ч. от бульона в който са врели. Поливаме с маслото, намазваме с топеното сирене, поръсваме с черен пипер и наръсваме с настърган кашкавал. Запичаме до златисто.

1 2 3 4
5
6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft