Пилешки бутчета рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Панирани пилешки бутчета
287362

Панирани пилешки бутчета

1 кг пилешки бутчета
200 г кашкавал
60 г горчица
4 яйца
150 г галета
черен пипер
олио
сол

Начин на приготвяне:
Кашкавалът се настъргва на ситно ренде, добавя се горчицата, две яйца, черния пипер, сол и се разбърква. С тази смес се облепват пилешките бутчета. Останалите 2 яйца се разбиват на пяна. Облепените бутчета се овалват в галета, яйце и пак галета и яйце. Пържат се в повечко олио на умерен огън до златисто.

1 2
3
4 5 6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft