Пилешки бутчета рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки бутчета с кашкавал
287393

Пилешки бутчета с кашкавал

# 2 пилешки бутчета
# 2 ч.ч. бяло вино
# 100г. кашкавал
# 1 ч.ч. вода
# черен пипер
# индийско орехче
# готова подправка със зеленчуци

Начин на приготвяне:
Пилешките бутчета се пекат със сол, черен пипер и 1 ч.ч. вода до зачервяване. Прави се сос от виното като се загрява и се прибавя настъргания кашкавал, черния пипер и индийското орехче и подправката за зеленчуци, бърка се докато кашкавала се разтопи. След това се заливат бутчетата докато още се във фурната и се запичат още 10 мин.

1 2 3 4 5 6
7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft