27 Февруари 2012
                
                779295
            
                                                                        Картофено руло
                                                                                                Картофки по селски
                                                                                                Спанак с ориз и праз
                                                                                                Постно задушено
                                                                                                Постни лозови сърми
                                                                                                Ориз със зеленчуци
                                                                                                Гъби с ориз
                                                                                                Ориз с картофи на фурна
                                                                                                Ориз по Китайски
                                                                                                Вкусни топчета от булгур и босилек
                                                                                                
                            Зрял боб по Гръцки
                                                                                                Пълнени чушки с боб
                                                                                                Зрял фасул
                                                                                                Зрял боб плакия
                                                            
                Зрял боб по Гръцки
	500 г бял боб
	4-5 листа мента
	1 връзка магданоз
	2 глави лук
	2 бр. домати
	2 бр. моркови
	80 мл зехтин
	сол, черен пипер, 2 дафинови листа
Бобът се измива и се накисва с подсолена вода за 8-10 часа. След това водата от накисването се изхвърля и се слага да ври в 1.5 л вода, заедно с дафиновите листа. Лукът, доматите, морковите и ментовите листа се нарязват на ситно. След като бобът е врял около 1 час, се добавят зехтинът, морковите, лукът и доматите и се оставя да ври бавно още 2 часа. Половин час преди края на варенето се добавят листата мента, черният пипер, солта и нарязаният на ситно магданоз.
постни ястия
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







