27 Февруари 2012
                
                779295
            
                                                                        Картофено руло
                                                                                                Картофки по селски
                                                                                                Спанак с ориз и праз
                                                                                                Постно задушено
                                                                                                Постни лозови сърми
                                                                                                Ориз със зеленчуци
                                                                                                Гъби с ориз
                                                                                                Ориз с картофи на фурна
                                                                                                
                            Ориз по Китайски
                                                                                                Вкусни топчета от булгур и босилек
                                                                                                Зрял боб по Гръцки
                                                                                                Пълнени чушки с боб
                                                                                                Зрял фасул
                                                                                                Зрял боб плакия
                                                            
                Ориз по Китайски
	2 ч.ч. ориз
	зеле
	морков
	1/3 ч.ч. олио
	1 ч.л. зеленчукова подправка
	Оризът се накисва за няколко часа във вода. В тиган се загрява олиото и в него се пържи отцеденият накиснат ориз. Към него се прибавят шепа накълцано зеле, малко настърган морков и зеленчуковата подправка. Пържи се, докато видимо оризът е запържен (отделя се на зрънца и се зачервява в краищата) с непрекъснато бъркане около 5 минути. Когато оризът се е запържил, се добавят 2 ч.ч. вода и се разбърква. Така се оставя да попие водата на слаб огън, като от време на време се разбърква.
	Може да се добавят кълнове, гъби, яйца и др. 
постни ястия
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







