27 Февруари 2012
                
                779295
             
                            
                        
                                    
                
                                                                        Картофено руло
                                                                                                Картофки по селски
                                                                                                Спанак с ориз и праз
                                                                                                
                            Постно задушено
                                                                                                Постни лозови сърми
                                                                                                Ориз със зеленчуци
                                                                                                Гъби с ориз
                                                                                                Ориз с картофи на фурна
                                                                                                Ориз по Китайски
                                                                                                Вкусни топчета от булгур и босилек
                                                                                                Зрял боб по Гръцки
                                                                                                Пълнени чушки с боб
                                                                                                Зрял фасул
                                                                                                Зрял боб плакия
                                                            
                Постно задушено
	1 ч.ч. ориз
	4 глави лук
	1/3 ч.ч. олио
	6 бр. сухи червени чушки
	10 бр. маслини без костилки
	1 с.л. сух джоджен
	1/2 ч.л. сол
Лукът се нарязва на ситно и се задушава в олиото със солта и малко вода. Изсипва се измитият ориз и се пържи до прозрачност. Добавят се нарязаните на едро чушки, нарязаните маслини и джоджена. Сипват се 4 ч.ч. вода. Разбърква се и ястието се захлупва с капак. Върху него се слага влажна кърпа. Ястието ври на тих огън около 1 час, без да се отваря и бърка. Само от време на време тенджерата се разклаща.
постни ястия
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







