27 Февруари 2012
                
                779295
            
                                                                        Картофено руло
                                                                                                Картофки по селски
                                                                                                Спанак с ориз и праз
                                                                                                Постно задушено
                                                                                                Постни лозови сърми
                                                                                                Ориз със зеленчуци
                                                                                                Гъби с ориз
                                                                                                Ориз с картофи на фурна
                                                                                                Ориз по Китайски
                                                                                                Вкусни топчета от булгур и босилек
                                                                                                Зрял боб по Гръцки
                                                                                                
                            Пълнени чушки с боб
                                                                                                Зрял фасул
                                                                                                Зрял боб плакия
                                                            
                Пълнени чушки с боб
	500 г боб
	около 12 бр. сухи чушки
	2 глави лук
	1 стрък праз
	олио
	джоджен
	чубрица
	дафинов лист
	сол
	червен пипер
Бобът се накисва една нощ предварително. Сварява се и се отцежда от водата и се намачква. Лука и праза се нарязват на ситно и се задушават с олио. Добавя се намачкания боб, подправките (джоджен, чубрица, дафинов лист, сол и черен пипер). В тенджера се загрява вода и в нея се попарват чушките за 2-3 минути. Изваждат се и се отцеждат. Пълнят се с бобената смес, но без дафиновия лист. Чушките се подреждат в тавичка, заливат се с водата от боба и се пекат в умерено загрята фурна.
постни ястия
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







