Зърнена диета 3кг за 6 дни

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Зърнена диета 3кг за 6 дни
87991
Зърнена диета 3кг за 6 дни

 

Днес има различни методи за отслабване, които изискват значителни разходи на пари. Една от най-икономичните и достъпни за всички е зърно диета, която е много лесно да се спазва.

Нещо повече, тя е много полезна. Зърнените храни са богати на фибри, които се намират главно в обвивката. Затова тази диета е базирана предимно на пълнозърнести храни. Зърнената диета възстановява работата на стомашно-чревния тракт. Снабдява организма с биологичноактивни вещества, витамини, минерали и целулоза.
Всяка зърнена култура, като се свари сутринта, се разделя на 3 равни части за всяко хранене.

1Ден с овесени ядки : 180 гр овесени ядки в 3 / 4 литра вода, сложете на печката да заври и оставете да къкри за 20 минути на слаб огън.
Закуска: 1 / 6 литра прясно мляко със захарин

Обяд: стъбло праз (нарязано на парчета) в зеленчуков бульон да къкри в продължение на 6 минути. Добавете овесена каша и подправки.

Вечеря: Овесена каша с кисело мляко канела и захарин.

2 Ден с пшеничени трици : 180 гр пшеничени трици сложете в 3 / 4 л вода – завира и се оставя на много слаб огън за 40 минути.
Закуска: пшеничени трици със захарин и добавете около 1 / 8 литър топло мляко.

Обяд: пюре от зеленчуци, смесени с пшеничени трици. Затоплете и сложете подправки - кимион и нарязан магданоз.

Вечеря: в кашата от трици добавете настъргани ябълки (100 гр), лимонов сок и захарин.

3 Ден с овес : 170 гр овес се изсипва в 1 / 4 л вода и се вари, оставете на слаб огън за 10 минути.
Закуска: купичка овес, захарин и добавете 1 / 8 литър мляко.

Обяд: овесена каша се слага в зеленчуков бульон и се затопля, добавя се джинджифил на вкус, чесън на прах (или пресен), нарязан на ситно магданоз.

Вечеря: 80 гр. обезмаслено кисело мляко разбъркайте с 3 супени лъжици прясно мляко и 2 щипки какао с овес и добавете на вкус на захарин.

4 – Ден с кафяв ориз : 140 гр кафяв ориз, сварен във вода за половин час, 500 гр кори от ябълка нарязани надребно, оставете да къкрят в малко количество вода. Ябълката на филийки, се смесва със сварения ориз и се добавя лимонов сок, захарин, и щипка канела на прах. За закуска, обед и вечеря се разделя по равно количество от ориза.

5 – Ден с ечемично брашно : 180 гр ечемичено брашно се слага в 3 / 4 литра вода, кипнете и оставете за 20 минути на тих огън да се сготви.
Закуска: ечемиченото брашно се изсипва в 1 / 8 литър топло мляко и се добавя захарин.
Обяд: зеленчуков бульон къкри 6 минути с нарязани парчета праз лук (80 гр) с ечемиченото брашно. Към топлия бульон добавете и черен пипер.
Вечеря: ечемичената каша, смесена с 1 / 8 от пресен портокалов сок, 2 супени лъжици от кондензирано мляко и захарин.

6 Ден: 180 гр. брашно от елда изливате 1 / 4 л вода, кипнете и оставете да набъбне в продължение на 10 минути на тих огън.
Закуска: кашата от елда изсипвате в 1 / 8 литър топло мляко и добавяте захарин.
Обяд: Топла каша от елда и зеленчуков бульон, добавете джинджифил на вкус.
Вечеря: чаша кисело мляко, смесено с елда, добавете захарин, и щипка канела.
 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft