Няколко различни рецепти за Руло Стефани

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как да приготвим Руло Стефани
1598659

Как да приготвим Руло Стефани

* свинско месо - 800 г кайма
* лук - 1 голяма глава
* моркови - 2 броя, средни на големина
* кисели краставички - 50 г
* яйца - 4 броя
* растително масло - 2 - 3 с.л.
* черен пипер - на вкус
* сол
* кимион - 1 щипка
* картофи - 2 броя за гарнитурата
* моркови - 1 брой за гарнитурата
* броколи - няколко розички за гарнитурата

Приготвяне на Руло Стефани

Морковите се почистват и се сваряват цели. След като се сварят се нарязват по дължина на лентички. Същото се прави и с киселите краставички. Лукът се почиства и се нарязва на дребно.

Каймата хубаво се омесва с едно яйце, черния пипер, солта, кимиона, лука и се оставя да престои в хладилник 1-1, 5 часа.

Отаналите 3 яйца се сваряват до твърдо, обелват се и се режат на половинки. Каймата се разтила и в нея се подреждат нарязаните яйца, нарязаните моркови и кисели краставички и след това се оформя на руло.

Рулото се поставя в тавичка, намазана с масло и се пече 40 минути в предварително загрята фурна на 250 градуса. Рулото се сервира топло с гарнитура от жарени зеленчуци. За да ги приготвите загрейте намазнен грил туган и сложете нарязаните на колелца домати, картофи (предварително леко сварени) и моркови да се запържат, като ги обръщате от двете страни.

1
2 3 4 5 6
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft