Няколко различни рецепти за Руло Стефани

вход през zajenata.bg
1598750

Руло "Стефани"

Продукти:
500 гр смляно месo
1 глава лук
2 яйца - единият белтък е за намазване
2 филии стар хляб, накиснат в мляко или вода
магданоз
чубрица
сол и черен пипер на вкус
зехтин

Плънка:
3-4 твърдо сварени яйца
2 сварени моркова, нарязани по дължина на ивици
2-3 кисели краставички, нарязани по дължина на ивици

За поръсване:
1 с.л. галета
1 с.л.зехтин
кашкавал

Начин на приготвяне:
Нарежете на ситно лука, заедно с подправките, натрошените изцедени от водата филии хляб и яйцата, омесете каймата, покрийте с прозрачно фолио и оставете за 30 минути в хладилника.
Върху фолио разстелете каймата във формата на правоъгълник.
В средата по цялата дължина разпределете плънката.
Завийте внимателно на руло.
Преместете рулото в намазнена тава.
Намажете го с останалия белтък, без да го разбивате.
Поръсете с галета и напръскайте леко със зехтин.
Край рулото, в тавата налейте 200-250 мл вода.
Покрийте с алуминиево фолио и печете 30-35 минути в загрята до 180 градуса фурна.
Извадете рулото, махнете фолиото, полейте го с мазнина и поръсете с настърган кашкавал.
Запечете още 5-10 минути.
 

1
2
3 4 5 6
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft