Няколко различни рецепти за Руло Стефани

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как се прави Руло Стефани
1598671

Как се прави Руло Стефани

* 1 кг кайма
* 1 бр. яйце
* 30 г галета
* 5 г чубрица
* 1/2 връзка магданоз
* 1 глава кромид лук
* 1 с.л. (10 г) сол
* 1 с.л. (10 мл) олио

За плънката:

* 2 бр. кисели краставички
* 2 бр. моркови
* 2 бр. яйца
* галета за поръсване
* 50 г кашкавал

Каймата се омесва с яйцето, магданоза, настъргания на ренде лук, галетата, солта и чубрицата и се оставя да отлежи 10 минути. Морковите се варят в подсолена вода 10 минути и се нарязват на пръчици. Двете яйца се сваряват, обелват се и се нарязват на четвъртинки.
Каймата се поставя върху влажна кухненска кърпа (алуминиево фолио) и се разстила в овална форма с дебелина 1 см. В единия край се редят моркови, яйца и нарязана на ивички кисела краставичка. Чрез повдигане на кърпата внимателно се оформя руло. Поставя се в тава, така че да лежи върху страната, където е затворено. Поръсва се с галета. В тавата се наливат 2 пръста вода и олиото. Пече се 45-50 минути в предварително загрята на 180 С фурна. Поръсва се с кашкавал и се запича още 10 минути.

1 2
3
4 5 6
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft