 
                            
                        
                                    
                Руло Стефани
	750 г кайма
	2 филии сух хляб
	5 яйца 1 белтък
	2 моркова
	4 кисели краставич-ки
	1 малка глава лук
	2 с.л. чубрица
	1 с.л. черен пипер
	1 ч.л. кимион
	50 г кашкавал
Хлябът се накисва във вода. Изцежда се и се натрошава. Лукът се настъргва или се нарязва на ситно. Каймата се обърква с едно яйце, лука, хляба и подправките. Оставя се в хладилник за 30 мин. Останалите четири яйца и морковите се сваряват. Краставичките и морковите се нарязват на лентички. Каймата се разстила върху фолио и по средата се слагат сварените и обелени яйца. Отстрани се подреждат морковите и киселите краставички. Завива се на руло. Намазва се с белтъка. Слага се в намазана с мазнина тава. Аз го поставям върху хартия за печене. Пече се в загрята фурна. Когато е готово, се поръсва с настъргания кашкавал и се връща във фурната да се разтопи кашкавалът.
	
	 


 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







