Няколко различни рецепти за Руло Стефани

вход през zajenata.bg
1598726

Руло Стефани

750 г кайма
2 филии сух хляб
5 яйца 1 белтък
2 моркова
4 кисели краставич-ки
1 малка глава лук
2 с.л. чубрица
1 с.л. черен пипер
1 ч.л. кимион
50 г кашкавал

Хлябът се накисва във вода. Изцежда се и се натрошава. Лукът се настъргва или се нарязва на ситно. Каймата се обърква с едно яйце, лука, хляба и подправките. Оставя се в хладилник за 30 мин. Останалите четири яйца и морковите се сваряват. Краставичките и морковите се нарязват на лентички. Каймата се разстила върху фолио и по средата се слагат сварените и обелени яйца. Отстрани се подреждат морковите и киселите краставички. Завива се на руло. Намазва се с белтъка. Слага се в намазана с мазнина тава. Аз го поставям върху хартия за печене. Пече се в загрята фурна. Когато е готово, се поръсва с настъргания кашкавал и се връща във фурната да се разтопи кашкавалът.


 

1 2 3 4 5
6
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft