Какво да сготвим за цяла седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Какво да сготвим в петък за вечеря
304465

Какво да сготвим в петък за вечеря

Вечеря
Свинско филе - вретено - Начин на приготвяне: Един кг свинско месо от филе се начуква с дървено чукче. Посолява се, намазва се с масло и се поръсва с черен пипер. Отгоре се разстилат ситно нарязан лук, натрошени орехови ядки и нарязани на ивички гъби. След това месото се навива на руло, намазва се с масло, слага се в тава и се залива с 1 чаена чаша вино. Пече се във фурната. Поднася се със сварени картофи.
Салата
Пълнени яйца с риба тон - Продукти: 8 твърдо сварени яйца, 1 консерва риба тон, 1 майонеза, 1 чаена лъжичка горчица, сол, черен пипер, магданоз. Начин на приготвяне: Обелете яйцата и ги разрежете на две половинки. Извадете жълтъците и ги смачкайте с вилица. Прибавете намачканата с вилица риба, майонезата, горчицата, сол и черен пипер на вкус. Разбъркайте добре. Напълнете белтъците с получената смес и ги подредете в чиния. Между тях сложете клончета магданоз.
Десерт
Торта с коняк - Продукти: 250 г масло, 350 г пудра захар, 3 яйщ супени лъжици какао, 350 г смлени орехови ядки ванилия, 1 кафейна чашка коняк. Начин на приготвяне: Маслото се разбива със захарта на на. Прибавят се един по един жълтъците. Какаото разбърква с 1 кафейна чашка вряща вода и се при вя към маслената смес. От цялата смес се отде; 2/3 и към тях се прибавят разбитите на сняг белтъ смлените орехови ядки и ванилията. Слага се в на зана с масло тавичка за торта и се пече до готовно Когато блатът е готов, се напръсква с коняка. Отг .тортата се намазва с отделената смес.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft