Какви кулинарни техники съществуват

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Какво представлява винегрет
181130

Какво представлява винегрет

Винегрет - салатена заливка на основата на оцет и растителна мазнина. Използват се различни видове оцет - винен, ябълков, малинов, както и обогатените с различни билки и подправки оцети - естрагонов, с розмарин и др. Растителните мазнини са зехтин, слънчогледово, соево, фъстъчено, памуково, царевично олио и др. Класическото съотношение на оцет - мазнина при приготвянето на винегретите е 1:3, като се добавят различни билки, лимонена киселина, захар, кетчуп, горчица и др. Всички продукти се разбиват с тел до хомогенизирането на заливката. 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft