Пролетни ястия рецепти

вход през zajenata.bg
62188

Капама от пресен лук

3 връзки пресен лук , 6-7 картофа, 4 лъжици мазнина, 1 чаша доматен сок, 1 лъжичка червен пипер, 1 връзка магданоз, 1 лъжица препечено брашно, 2-3 листенца мента .

Начин на приготвяне:

 Нарежете лука на парчета с дължина около 2 см, а картофите - на филийки. В тенджера наредете ред лук, ред картофи и т.н., поръсете с червения пипер и ситно нарязания магданоз. Залейете с мазнината и доматения сок. Захлупете и варете на тих огън. Малко преди дръпнете ястието от огъня, прибавете ситно нарязаната мента и брашното, размито в малко вода. Менатата може да се замени с няколко стръкчета джоджен. Поднесете капамата с таратор.

1 2 3 4 5 6
7
8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft