Рецепти за ястия с праскови

вход през zajenata.bg
112457

Конфитюр от праскови

1500 г праскови
1500 г захар
ПРИГОТВЯНЕ:
1. Измийте плодовете
2. Разцепете ги на две и махнете костилките
3. Сложете ги в тенджера
4. Пуснете 5-6 кайсиеви ядки във вряла вода, за да ги обелите лесно
5. Нарежете ги на две и прибавете към плодовете
6. Сипете 300 милилитра вода върху прасковите и ги сложете на тих огън, за да омекнат
7. Прибавете захарта и бъркайте, докато се стопи
8. След 15 минути засилете огъня, за да заври конфитюрът
9. Оберете пяната и налейте веднага в буркани.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft