Рецепти за ястия с праскови

вход през zajenata.bg
112466

Торта с праскови

2 бр.блатове за торта
600 гванилов сладолед
50 гбадеми
1 бр.праскови
200 млсметана течна
50 гпудра захар
100 ггрозде
Подукти по желание:
50 г орехови ядки
ПРИГОТВЯНЕ:
1. Покрийте вътрешността на кръгла форма за торта с прозрачно фолио
2. Оставете сладоледа леко да омекне на стайна температура
3. Сложете един блат на дъното на формата, изрежете, ако не съвпада с размера на формата
4. Поставете половината ванилов сладолед сладолед във формата
5. Отгоре сложете ядки и още един блат
6. Остатъка от сладоледа разпределете върху втория блат
7. Поставете във фризера да се втвърди
8. Измийте и подсушете плодовете
9. Нарежете на резенчета прасковата, разбийте сметаната, като я подсладите с пудра захар
10. Декорирайте с помощта на шприц средата и краищата на тортата с разбитата сметана
11. След това довършете декорацията с плодовете. 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft