Идеи за бързи рецепти за вечеря на тиган, или фурна

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Лесни пилешки дробчета на тиган
390687

Лесни пилешки дробчета на тиган

2 тарелки пилешки дробчета
1 глава кромид лук
моркови, нарязани на тънки и дълги парчета /жулиени/
олио
сол и смлян черен пипер на вкус

В тиган с незалепващо покритие загряваме мазнина и в нея обръщаме пилешките дробчета. Изваждаме и отцеждаме от мазнината. В същата мазнина обръщаме за кратко първо морковите, а след това и лука. Накрая смесваме всички продукти и разбъркваме добре. Сервираме веднага с мек хляб и питие по избор на консуматора.

1 2 3 4 5 6
7
8 9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft